ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοινώνει προπονητή και τεχνικό διευθυντή – Φαβορί ο Αναστόπουλος

“Η νέα Διοίκηση έχει έλθει σε προφορική συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όροι ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις”. Με αυτές τις 31 λέξεις ο Άρης προανήγγειλε την έλευση του νέου τεχνικού, αλλά και του γενικού αρχηγού της ομάδας για τη φετινή περίοδο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να δώσει το τιμόνι σε Έλληνα τεχνικό μετά την αρνητική εξέλιξη με Χριστόπουλο και Γκρανέρο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σήμερα, με την τακτοποίηση και των τελευταίων λεπτομερειών.

Όλα δείχνουν ότι το φαβορί είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, ο “εκλεκτός” προπονητής που θα κληθεί σε βάθος τριετίας να σηκώσει το βάρος της επιστροφής του Άρη στη Σούπερ λίγκα. Ήδη έγιναν κάποιες συζητήσεις από χθες, στην Αθήνα θεωρούν “τελειωμένη” την συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “αλενατόρε” αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει δια ζώσης με τον νέο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη.

Όσο για τη θέση του γενικού αρχηγού φαβορί είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Γαλατάδων, στενός φίλος και συνεργάτης του Θόδωρου Καρυπίδη.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων…

 

To Top