ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη… παράσταση στο κοινό του, αποκαλύπτεται σήμερα (18:30) ο νέος Άρης!

Ο νέος μπασκετικός Άρης που χτίζεται αυτές τις ημέρες θα παρουσιαστεί σήμερα (18:30) για πρώτη φορά στο κοινό του φέτος. Στο πλαίσιο των 25ων Μαυροσκουφείων, τουρνουά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης, οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν στο Αλεξάνδρειο την σκοπιανική Κοζούφ.

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία μονταρίσματος. Μετράει σχεδόν 20 ημέρες προπονήσεων, δύο φιλικά και πλέον μπαίνει στο κομμάτι της προετοιμασίας που θα αρχίσει να γίνει ομάδα, να αποκτά αυτοματισμούς, συνεργασίες, συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία.

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα πληθαίνουν από εδώ και πέρα οι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη, Θωμάς Νίκου, Σάββας Καμπερίδης και Βαγγέλης Σπυρίδης θέλουν να δουν να βγαίνουν στο παρκέ όλα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Σαφώς και τα φιλικά γίνονται για τους προπονητές, αλλά και ο κόσμος του Άρη θέλει πολύ να πάρει μια πρώτη γεύση, σήμερα και αύριο (με τον Κόροιβο) από τη νέα ομάδα και να δει τα νέα πρόσωπα που δεν είναι και λίγα.

Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο στη θύρα 6, στην κεντρική είσοδο του Παλέ.

To Top