ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσουμάνης στο PRESSARIS: “Ποια Γ΄Εθνική; Φορούσα την φανέλα του Άρη όταν συμπλήρωνε 100 χρόνια ζωής!”

Το όνομα του Νίκου Τσουμάνη ήταν ανάμεσα σε αυτά που ανακοινώθηκαν από την νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, έφυγε από τον Άρη το καλοκαίρι του 2014, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Πανθρακικό και το καλοκαίρι υπέγραψε στη Βέροια. Πλέον, επιστρέφει και πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” να συμβάλει κι αυτό στο να μαζέψουν τα… σπασμένα όπως τόνισε στο PRESSARIS:

“Όταν μου το πρότειναν είπα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Πάντα είχα στο μυαλό μου την επιθυμία να επιστρέψω στον Άρη. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα σπασμένα της προηγούμενης χρονιάς και όχι μόνο”.

Ερωτώμενος για το αν τον προβλημάτισε στην απόφαση του η παραμονή του Άρη στη Γ΄Εθνική: “Ποια Γ΄Εθνική. Φορούσα τη φανέλα του Άρη όταν συμπλήρωνε 100 χρόνια ζωής. Αυτό τα λέει όλα. Δεν με ένοιαζε. Ο Άρης είναι Άρης όπου και να παίζει. Δεν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα μου. Αντιθέτως. Γίνονται σωστές κινήσεις από την διοίκηση και αυτό είναι το σημαντικότερο”.

Ποιος είναι ο προσωπικός στου στόχος αυτή τη σεζόν: “Μόνο ο στόχος της ομάδας με εκφράζει. Θέλω φέτος να επιτευχθεί η άνοδος. Δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα άλλο στη σκέψη του οποιοδήποτε. Σε δύο χρόνια ο Άρης πρέπει να είναι εκεί που ανήκει και να διεκδικεί αυτά που του ανήκουν”.

 

 

 

To Top