ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοινώνει την τελευταία αποστολή της χρονιάς ο Μάντζιος…

Η προετοιμασία… εξπρές του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ολοκληρώνεται σήμερα, με την τελευταία προπόνηση της χρονιάς πριν από επίσημο ματς.

Ο Άκης Μάντζιος μετά την σημερινή προπόνηση θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο προπονητής του Άρη, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, εκτός από τους Κώστα Μήτρογλου, Νικόλα Ιωάννου και Έργκυς Κάτσε.

Οι τρεις τους έκαναν και χθες ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα. Άλλες απουσίες για τον 52χρονο προπονητή των “κιτρινόμαυρων” δεν υπάρχουν.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

 

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοινώνει την τελευταία αποστολή της σεζόν

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” για το αυριανό (17:00) ματς με την Σπάρτη, το τελευταίο για τη φετινή σεζόν για τον Άρη.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για το αυριανό ματς. Αρκετές αναμένεται να είναι οι απουσίες καθώς παίκτες όπως οι Χαριτωνίδης-Ντούνης είχαν μικροενοχλήσεις και ο Διούδης ταλαιπωρείται από ίωση. Και οι τρεις πιθανότατα να προφυλαχθούν.

Σίγουρος απών ο αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Τάτος που είναι τιμωρημένο καθώς θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση 10 κίτρινων καρτών φέτος.

To Top