ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… σίγουρες επιλογές στην αρχική ενδεκάδα και η 3η θέση που είναι αυτοσκοπός!

Ο Άρης παίζει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς είναι μονόδρομος η κατάκτηση της 3ης θέσης στον τερματισμό του πρωταθλήματος.

Ο Ακης Μάντζιος έχει σχεδόν καταλήξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει αύριο κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, γνωρίζοντας πως η ομάδα του δεν θέλει και δεν πρέπει να χάσει!

Στο τέρμα θα είναι ο Κουέστα, που παραμένει σταθερός εδώ και πολλές σερί αγωνιστικές, με τον Σούντγκρεν να επανέρχεται εκτός απροόπτου στην αρχική ενδεκάδα, στο δεξί άκρο. Αριστερά, δύσκολα θα μείνει εκτός ο Γκάνεα, που ήταν πολύ δραστήριος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, Ροζ και Δεληζήσης έχουν το προβάδισμα για να είναι βασικοί.

Στα χαφ, απόντος του Τζέγκο, ο Σάσα θα είναι και πάλι βασικός, μαζί με τον Ματίγια. Στην επίθεση, θα επανέλθει ο Μπρούνο Γκάμα, που έπαιξε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς, ο Ματέο δύσκολα θα μείνει εκτός, όπως και ο Μπερτόγλιο.

Δίλημμα αποτελεί η κορυφή της επίθεσης, με τους Μάνο και Μαντσίνι να διεκδικούν την θέση, καθώς ο δεύτερος συνήθως αγωνιζόταν στην κορυφή, στα εκτός έδρας ντέρμπι των “κιτρινόμαυρων” φέτος.

To Top