Ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά αμέσως ο Αλκαράθ

Η εποχή Αλκαράθ ξεκινάει από σήμερα στον Άρη. Ο Ισπανός προπονητής θα βάλει την υπογραφή στα συμβόλαια συνεργασίας με τους κίτρινους, θα ανακοινωθεί επίσημα και θα πιάσει αμέσως δουλειά!

Όπως είναι γνωστό,  μετά από πολύωρες συζητήσεις οι άνθρωποι του Άρη έδωσαν τα χέρια με τον Λούκας Αλκαράθ την Κυριακή.  46χρονος Ισπανός βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, όταν και είδε για πρώτη φορά την νέα του ομάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Υπό την πίεση του αποτελέσματος και των αντιδράσεων που επακολούθησαν προτιμήθηκε να μη γίνει κάποια συζήτηση το Σάββατο.

Την Κυριακή έγιναν δυο ραντεβού, το πρώτο νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στα γραφεία της οδού Αλκμήνης. Ο Ισπανός προπονητής, αφού είδε από την… πρώτη γραμμή τους κίτρινους, άκουσε την πρόταση τους, εξέθεσε τις δικές του απόψεις και στη συνέχεια αποχώρησε, συνοδευόμενος, πάντα με τον δικηγόρο του. Το απόγευμα έγινε το δεύτερο ραντεβού. Μετά τις 7.30 ξεκίνησε η συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Άρης και Αλκαράθ έδωσαν τα χέρια. Υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό, που ξεπεράστηκαν και ο 46χρονος θεωρείται πια προπονητής των κίτρινων. Η συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι και περιλαμβάνει και την πρόσληψη ενός βοηθού που έχει ζητήσει και τον οποίο έχει πάντα μαζί του. Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας θα γίνει εντός της ημέρας, αφού μπουν και τυπικά οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ για σήμερα υπήρχε ρεπό, ο Αλκαράθ ζήτησε να γίνει προπόνηση, προκειμένου να γνωριστεί με τους παίκτες και να δώσει τις πρώτες κατευθύνσεις ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (5.15μ.μ.). Άλλωστε δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο.

 

To Top