Ο Λίνεν έδιωξε τον Κατίδη από το ξενοδοχείο!

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Κατίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα, παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του νεαρού επιθετικού από το ξενοδοχείο με εντολή του Έβαλντ Λίνεν.

Ένα ακόμα «ροκ»περιστατικό ήρθε να ταράξει την όποια ηρεμία μπορεί να υπάρχει στην «Ένωση», την προηγούμενη ενός πολύ σημαντικού αγώνα για το μέλλον της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο, όπου έχει συγκεντρωθεί η «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατίδης είχε φραστική αντιπαράθεση με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα. 
Στο περιστατικό πήρε θέση ο Έβαλντ Λίνεν, που πήρε το μέρος του γυμναστή της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα, να θέσει τον Κατίδη εκτός αποστολής και να του δώσει την εντολή να επανέλθει την Τετάρτη στην προπόνηση (την Τρίτη υπάρχει ρεπό). Κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη, θα απολογηθεί ο παίκτης στην διοίκηση.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα διένεξης του Γιώργου Κατίδη με μέλος του τεχνικού τιμ, αφού έχει προηγηθεί το επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο. 
Τα προβλήματα πλέον για την ΑΕΚ πολλαπλασιάζονται με δεδομένο πως στο απογευματινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, απουσιάζει και ο Κορδέρο και πλέον θέση στην ενδεκάδα, διεκδικούν οι Παυλής και Σταματής στην βασική ενδεκάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top