Ανακούφιση και τώρα… δουλειά στα ανοιχτά μέτωπα!

Ανακουφισμένοι ήταν όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και την νίκη με σκορ 2-1. «Μας έσκασε, αλλά μπήκε…», «μας βγήκε η ψυχή» κι άλλα παρόμοια ακούγονταν, από τα στόματα των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης, οι οποίοι όμως μόνο χρόνο για… πανηγυρισμούς δεν έχουν. Από τη Δευτέρα ξεκινάει ένας νέος… Γολγοθάς γι’ αυτούς.

Οι διοικούντες τον Άρη γνωρίζουν πως θα πρέπει να ανασυγκροτήσουν τις σκέψεις τους για πολλά θέματα που αφορούν την ΠΑΕ, τα οποία θα πρέπει να μπουν σε μία σειρά και να διεκπεραιωθούν άμεσα.

Πρώτον, το πιο σημαντικό είναι το θέμα της αδειοδότησης και ο διακανονισμός των δόσεων με την εφορία. Είναι ίσως το πιο σημαντικό θέμα που έχει προκύψει, από τότε που η διοίκηση ανέλαβε την ομάδα και θα πρέπει να λυθεί άμεσα, ώστε να αποκτήσει εκ νέου ο Άρης φορολογική ενημερότητα, αλλά και για να μην έχει… θέμα με την αδειοδότηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Όλα εξαρτώνται από την ενημέρωση των εφοριών για το ΦΕΚ και την σχετική απόφαση της κυβέρνησης, που θα δώσει οξυγόνο (και) στις ομάδες. Επιμήκυνση δόσεων, άρα μεγαλύτερη οικονομική άνεση από τη διοίκηση.

Δεύτερον, θα πρέπει να γίνουν το τάχιστο βέλτιστο κάποιες καταθέσεις στους λογαριασμούς των παικτών κι αυτό είναι κάτι το οποίο υποσχέθηκε άλλωστε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές, (και) λίγο μετά το τέλος του αγώνα με το Λεβαδειακό.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για έξτρα πριμ, δίνοντας το παραπάνω κίνητρο για να κυνηγήσει η ομάδα το διπλό στην Ξάνθη, όπως βέβαια και το σερί νικών το οποίο θέλει όλος ο κόσμος, για να ξαναμπεί ο Άρης στο κόλπο.

Τρίτον, θα πρέπει άμεσα (δύο ημέρες έμειναν) να ξεκαθαρίσει και το θέμα των μεταγραφών, το οποίο στην κίτρινη ΠΑΕ, εξετάζουν διακριτικά (υπάρχει η συζήτηση με τον Μασάδο και το θέμα του επιθετικού) και δεν κρύβουν ότι αν υπάρξει κάτι πολύ καλό και οικονομικό, θα κινηθούν. Βέβαια, χρειάζεται η προϋπόθεση να αποκτήσει ο Άρης φορολογική ενημερότητα ξανά. Πάντως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και ο Σέρχιο Κόκε με την παρουσία του στο παιχνίδι, έδωσε νέα αφορμή για σχόλια κι ενδεχόμενο… υπογραφών. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επαφή, ώστε να ξεπεραστεί ο οικονομικός «σκόπελος» που υπάρχει κι έχει προκύψει βέβαια κι από τις επιταγές τις οποίες έχει στα χέρια της η διοίκηση, από τον Ισπανό επιθετικό. Την Κυριακή, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι υπάρχει μια πρώτη προσέγγιση και συμφωνία… Περιμένουμε…

 

To Top