ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύει και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του, κοιτώντας μόνο τον Ολυμπιακό…

Η ήττα από την Λάρισα το περασμένο Σάββατο, με τον τρόπο που ήρθε, έχει δημιουργήσει θέμα στον Άρη που έχει χάσει πολύτιμο έδαφος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά το χθεσινό ρεπό… αποφόρτισης, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αυτό που οφείλουν να κάνουν είναι να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν την απαραίτητη ψυχολογία προκειμένου να ετοιμαστούν για το τρίτο ντέρμπι της σεζόν και δεύτερο στο “σπίτι” τους.

Ζητούμενο; Να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά η εικόνα της ομάδας μετά το 2-0 επί της Λάρισας, στο πρώτο ημίχρονο, όπου το ένα λάθος διαδέχθηκε το άλλο μεσοαμυντικά, επιτρέποντας στο αντίπαλο να ισοφαρίσει και να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας χάσει το απόλυτο νικών λόγω της ισοπαλίας του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον δείκτη δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης να είναι πολύ υψηλός.

Από την άλλη με τους μόλις 5 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Άρης σε πέντε αναμετρήσεις δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια από τόσο νωρίς.

To Top