ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τον ΠΑΟΚ σειρά παίρνει ο Ηρακλής! Ο Άρης συνεχίζει σήμερα με στόχο την πρόκριση στο Κύπελλο

Ο Άρης πέτυχε τον σκοπό του, πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έστω και με αγχωτικό τρόπο και τώρα βλέπει τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Ηρακλής για το Κύπελλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η πρεμιέρα του Άρη στις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις μπορεί να μην ήταν ιδανική σε εμφάνιση, όμως ήταν αρκετή για να του δώσει τη νίκη που εκτός από βαθμολογικής σημασίας μετράει σε μεγάλο βαθμό στην τόνωση της ψυχολογίας και στο πιο γρήγορο «δέσιμο» των «κιτρινόμαυρων».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες υποχρεούνται όμως να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς σε δύο μέρες (Τετάρτη, 17.00) έχει αγώνα για το Κύπελλο, διοργάνωση για την οποία υποδέχεται τον έτερο συμπολίτη, Ηρακλή. Έτσι, σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα στο Παλέ, με την οποία θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία του Άρη και για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η διαχείριση της κούρασης από την ένταση του πρώτου φετινού αγώνα θα παίξει τον ρόλο της μέχρι το τζάμπολ της Τετάρτης, με τον Άρη πάντως να έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, ειδικά για μια ομάδα που έχει κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις με όλους τους παίκτες της μαζί!

To Top