Αναμονή και αγωνία για το θέμα του επενδυτή

Η σημερινή μέρα προσδιορίστηκε από δημόσια τοποθέτηση μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, ως ημέρα συνάντησης με τον υποψήφιο επενδυτή για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Η κιτρινόμαυρη οικογένεια περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τα όσα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Θανάσης Αθανασιάδης (αποτελεί συνωνυμία με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ): «Υπάρχει επενδυτής, προέρχεται από το εξωτερικό και έχει πάρει την απόφαση του, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, η άμεση συνάντηση είναι την Πέμπτη και η επόμενη την Δευτέρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά υπάρχει προσυμφωνία! Ξέρει τα δεδομένα, ξέρει τι συμβαίνει και δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό. Την Πέμπτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο επενδυτής, που ενδιαφέρεται να πάρει τον Άρη».

Η Πέμπτη έφτασε και αναμένεται να φανεί πια κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη και τον υποψήφιο επενδυτή για τους κίτρινους. Όπως θα φανεί εάν τελικά δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, με την έλευση ενός ισχυρού επιχειρηματία, ο οποίος θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας του συλλόγου, παραμονές του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στην Αλκμήνης για μια ακόμη φορά χθες δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους για τον «Έλληνα επιχειρηματία από το εξωτερικό», θεωρώντας ότι “είναι θέμα χρόνου το γερό μπάσιμο του στην ΠΑΕ Άρης”, την ώρα πάντως, που όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια παρακολουθεί με «κομμένη ανάσα» τις εξελίξεις, αλλά και με την χαρακτηριστική επιφυλακτικότητα, μια και στο πρόσφατο παρελθόν κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, οι όποιες φήμες, σενάρια κι ελπίδες για επενδυτή.

 

To Top