ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμονή του Μάντζιου για τους τραυματίες Μορόν, Νταρίντα, ξεκαθαρίζει και για Σουλεϊμάνοφ, Φεράρι

Με αρκετά προβλήματα και αρκετούς αμφίβολους ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία εξπρές του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος έχασε δυο ακόμη παίκτες εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, τους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει να υπολογίζει εκ νέου σε κάποιους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν στα τελευταία ματς.

Συγκεκριμένα, ο Λόρεν Μορόν έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ένα χτύπημα στο χέρι. Σήμερα κατά πόσο θα επηρεάσουν τα προβλήματα αυτά την παρουσία τους στον αυριανό αγώνα.

Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ έκαναν μόλις χθες την πρώτη τους κανονική προπόνηση και είναι αμφίβολο αν είναι σε θέση να ξεκινήσουν αύριο, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή. Αυτός που σίγουρα δεν προλαβαίνει τον αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής, είναι ο Φραν Βέλεθ που ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στον αυχένα και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και ένεση για να ανακουφιστεί από τους πόνους.

Από κει και πέρα ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, ακολούθησε χθες συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

To Top