ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προετοιμασία εξπρές και αποστολή για τον Ολυμπιακό

Ο Άρης γυρίζει άμεσα σελίδα, μια και υπάρχει αύριο η 7η αγωνιστική για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άκης Μάντζιος θα ολοκληρώσει με την ομάδα σήμερα μια προετοιμασία εξπρές στην προπόνηση που θα γίνει στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Είναι το δεύτερο από τα τρία παιχνίδια που δίνουν οι κιτρινόμαυροι σε διάστημα μιας βδομάδας, μια και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Λεωφόρο. Στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των ημερών του Πάσχα και η αγωνιστική συνέχεια είναι στις 8 Μαΐου κόντρα στην Λαμία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασία… εξπρές και αποστολή για Ολυμπιακό – Επιστρέφει ο Σαμόρα, αναμονή για Βέλεθ

Ο Άρης έστρεψε όλη του την ενέργεια από χθες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Περιθώρια για να σταθεί περισσότερο στον αγώνα της Κυριακής και στη νίκη επί της Λαμίας δεν υπάρχουν. Οι κιτρινόμαυροι γυρίζουν άμεσα σελίδα και ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία εξπρές για την αυριανή αναμέτρηση.

Το ραντεβού των παικτών είναι το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο, όπου μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας – εξπρές ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει ο Σαμόρα. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε την Παρασκευή από την πατρίδα του όπου είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με την Λαμία.

Εκτός είχε μείνει και ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, οπότε σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι κανονικά στην κιτρινόμαυρη αποστολή.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προετοιμασία… εξπρές και αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Προετοιμασία… εξπρές του Άρη ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του…

Οι κιτρινόμαυροι αφήνουν πίσω τους, την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και την ήττα στο πρωτάθλημα και στρέφουν όλοι τους την ενέργεια στον αυριανό πρώτο προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00).

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει την τελική… πρόβα σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό έβγαλαν ένα σερί έξι αγώνων, τα οποία μπορούν να γίνουν 12 ανά 3-4 μέρες.

Συγκεκριμένα, μέχρι τα τέλη του μήνα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπορούν να φτάσουν τα εννέα ματς, με τα δύο κόντρα στη Νίκη Βόλου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και το εκτός έδρας απέναντι στην Κηφισιά.

Από κει και πέρα, στις 3 Φεβρουαρίου, υπάρχει ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό, ενώ υπάρχει έπειτα το ταξίδι στα Γιάννενα.

Δηλαδή οι κιτρινόμαυροι μπορεί να φτάσουν τα 12 σερί παιχνίδι ανά 3-4 μέρες κάτι που αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να κάνει ροτέισον προκειμένου να διατηρήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασία… εξπρές και αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης εκ των πραγμάτων καλείται να γυρίσει σελίδα, να αφήσει πίσω του τη νίκη με τον Παναιτωλικό και να στραφεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια απαιτητική βδομάδα, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τους κιτρινόμαυρους να δίνουν ένα ακόμη ντέρμπι εκτός έδρας, μετά από εκείνο στην Τούμπα.

Στο ιατρικό δελτίο του Άρη είναι τρεις ποδοσφαιριστές, οι Νέβεν Τζούρασεκ και Κίκε Σαβέριο που έκαναν χθες θεραπεία και ατομικό, αλλά και ο Λούκας Ρουπ, που επέστρεψε από τη Γερμανί κ, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Από κει κια πέρα, ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει αλλά προβλήματα και σήμερα μετά τη μεσημεριανή προπόνηση θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Προετοιμασία… εξπρές και αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης άφησε πίσω του το “τρίποντο” του Βόλου και έστρεψε όλη την ενέργεια του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το πάνω χέρι σε ότι αφορά την έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται.

Από χθες τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το πρώτο για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ. Ο Άρης περιμένει ενόψει Ολυμπιακού να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας ο Ματέο Γκαρσία, ενώ δεν υπολογίζει τον τραυματία Μόουζες Οντουμπάτζιο.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία εξπρές. Μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To Top