Ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με τη Ρεάλ ο Μόντριτς

Κάτοικος Μαδρίτης θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Λούκα Μόντριτς, με την Ρεάλ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ως το καλοκαίρι του 2022.

Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να βρίσκεται ήδη στο 35ο έτος της ηλικίας του όμως παίκτες με τα χαρίσματα, τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν πολλοί στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο, και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους η ομάδα που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του τα τελευταία εννέα χρόνια: η Ρεάλ.

Για αυτό οι μερένγκες δεν επηρεάστηκαν από την προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία του Κροάτη και ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022.

Η υπογραφή νέου συμβολαίου ικανοποίησε τον παίκτη που θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια ως παίκτης της Ρεάλ, με τη διοίκηση από την πλευρά της να μένει πιστή στην πολιτική της, βάσει της οποίας υπογράφει μονοετή συμβόλαια για παίκτες που είναι πάνω από 30 ετών.

Σημειώνεται πως ο Κροάτης μέσος μετράει ήδη 391 συμμετοχές και 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ (266 συμμετοχές και 20 γκολ στο πρωτάθλημα), με την οποία έχει ήδη κατακτήσει διψήφιο αριθμό τίτλων από το 2012 και έπειτα εκ των οποίων 4 τρόπαια Champions League.

To Top