ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέα αναβολή στην αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης

Νέα αναβολή, αυτή τη φορά αορίστως, πήρε η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΕΕΑ.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης και τελικώς ανακοινώθηκε πως η υπόθεση πήρε αναβολή αορίστως, με τον Άρη έτσι να κερδίζει κι άλλο χρόνο για τη διευθέτηση όλων των ζητημάτων για την κατάθεση πλήρους φακέλου αδειοδότησης στον ΕΣΑΚΕ έως τις 15 Ιουνίου.

Να σημειωθεί πως μετά από αίτημα της ΚΑΕ Άρης αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των Σπύρου Μούρτου, Θόδωρου Ζάρα, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη και Δημήτρη Πρίφτη, που επρόκειτο να συζητηθούν σήμερα (25/05), ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναφορικά με την αίτηση των Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκου Αργυρόπουλου, Νίκου Μπάρλου και Φάνη Κουμπούρα, περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε αναβολή έως ότου τελεσιδικήσει η αγωγή ακύρωσης της διαταχθείσας κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, η οποία εκκρεμεί στο Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετική και πλέον κύριο μέλημα των «κίτρινων» είναι να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ΚΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης και της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος.

Αναλυτικά: «Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα και του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ».

To Top