Ανανεωμένη κόντρα στον ΠΑΟ η Κ-20

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή της, και ίσως στην αρχική της ενδεκάδα, ετοιμάζεται να παραταχτεί αύριο η Κ-20 στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι “κίτρινοι”, που προέρχονται από δύο πολύ σημαντικά “διπλά” επί του ΟΦΗ (0-4) και του Πανιωνίου (1-2), διαθέτουν αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία και σε συνδυασμό με την βοήθεια του κόσμου, αποζητούν το πολυπόθητο “τρίποντο” ώστε να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση κόντρα στους “πράσινους”, η οποία θα ξεκινήσει στις 11.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή, ο Νίκος Πασσιαλής επιστράτευσε για πρώτη φορά φέτος τους Γιάννη Αγτζίδη και Θάνο Τοπούζη, που από την περασμένη Τρίτη προπονούνται πλέον μαζί με τους “μικρούς”, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με την περίπτωση των Μιχάλη Γιαννίτση και Σάκη Κανούλα.

Επιπροσθέτως, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού συμπεριλήφθηκαν ο τερματοφύλακας της Κ-17 Αλέξης Μαντής, μια και ο Τάσος Καράδαης δεν έχει μπει ακόμα σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά και ο επιθετικός Νίκος Μαρμαράς.

H αποστολή για το σπουδαίο ματς με το “τριφύλλι”, που αναμένεται σαφώς να αλλάξει και τον βαθμολογικό χάρτη, απαρτίζεται από τους Παπαδόπουλο, Μαντή, Πολιανίδη, Περήφανο, Μπαγκή, Αγτζίδη, Γιαννίτση, Νταμαρλή, Ρένια, Σουνά, Καραγιάννη, Μαρμαρά, Γιώρη, Κουρέλλα, Αντωνιάδη, Κανούλα, Τοπούζη και Ζιγκερίδη.

Διαιτητής του παιχνιδιού έχει οριστεί ο Ανανίας Φωτιάδης από την ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Πολυμενίδη και Σάββα από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top