«Με δύναμη και πάθος θα κερδίσει»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης (του Σάββα…) φόρεσε τη φανέλα του Άρη, αλλά και του Παναθηναϊκού, μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής και θυμήθηκε το πέρασμά του από τους κίτρινους. 

«Με τον Άρη έζησα πολύ όμορφες στιγμές, αν και έμεινα λίγο στην ομάδα. Ήταν τη χρονιά που ο Άρης ανέβηκε στην Α’ Εθνική με τη συμβολή δικών του παιδιών», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στα «Α.Ν. 9,87», για να σχολιάσει στη συνέχεια για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στο Άρη και τον Παναθηναϊκό:

 «Νομίζω ότι θα είναι ντέρμπι. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Άρη καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός επιθετικά και αυτό είναι και το προσόν του. Ο Παναθηναϊκός έχει την υπεροχή ψυχολογικά και αγωνιστικά. Για τον Άρη το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο κέντρο του γηπέδου και αμυντικά και επιθετικά. Δεν δημιουργεί προϋποθέσεις για να πετύχει ένα τέρμα. Το πρώτο μέλημα του Άρη πρέπει να είναι το να μη δεχτεί γκολ και από κει και πέρα να διεκδικήσει ότι παραπάνω μπορεί. Ο Άρης μπορεί να πάρει το παιχνίδι αν δείξει δύναμη και πάθος».

 Για τα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώσουν οι κίτρινοι ώστε να αλλάξει η αγωνιστική τους εικόνα τόνισε:

«Πρέπει να δείξει ο Άρης ότι είναι ομάδα δεμένη. Ο Άρης δείχνει ότι έχει από πίσω παιδιά δικά του που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

To Top