Αναπάντητες… κλήσεις, γιατί δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ, τι λέει η πλευρά των παικτών

Σε ότι αφορά την υπόθεση Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία και Γιώργου Παναγόπουλου υπάρχουν κάποιες παράμετροι που αξίζει να επισημανθούν.

Η πιο σημαντική είναι σχετικά με το προγραμματισμένο ραντεβού στην Αθήνα του Δημήτρη Ηλιάδη με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, για την υπόθεση του Κώστα Καπετάνου (τον οποίο επίσης εκπροσωπεί), αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν «βγαίνει» στα τηλέφωνα, τη στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση από τον πρώην παίκτη του Άρη για συμβιβαστική λύση.

Παρά τις… αναπάντητες κλήσεις, στην ΠΑΕ Άρης δεν ανησυχούν για τη διπλή προσφυγή αφού υπάρχει η προσωρινή διαταγή και σε συνδυασμό με την αναμενόμενη υπαγωγή στο άρθρο 99, οι κίτρινοι δεν έχουν πρόβλημα τυπικά τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.Το… χειρότερο σενάριο είναι να εντάξει τους παίκτες αυτούς, όπως και τις περιπτώσεις Αραβίδη, Καπετάνου, Ουμπίντες στο “μνημόνιο” της ΕΠΟ, με δόσεις που ξεπερνούν τις 30 και κατά περίπτωση μπορεί να φτάσουν τις 45. Οπότε και εδώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Την ίδια ώρα το PRESSARIS επικοινώνησε με τον Μανώλη Παπαστεριανό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη επιβεβαίωσε την είδηση της προσφυγής, δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις, αλλά ουσιαστικά «φωτογράφισε» τους λόγους της προσφυγής, ως μια κίνηση για να πιεστεί ο Άρης να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις παλιές οφειλές, οι οποίες συνολικά φτάνουν για τους δυο παίκτες τα 400.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο «πρώην» κίτρινοι είναι στο περίπου 35-40% των πιστωτών που δεν συναίνεσαν για την εξυγίανση της ΠΑΕ και εφόσον ο Άρης μπει στο άρθρο 99 είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου και αυτοί να δεχθούν το «κούρεμα» των χρεών κατά 60% (όπως προβλέπει το σχέδιο βιωσιμότητας). Εκτός κι αν επιλέξει ο Άρης να τους βάλει στο “μνημόνιο” της ΕΠΟ, όπως προαναφέραμε για να κρατήσει και τις εύλογες ισορροπίες με την ομοσπονδία.

To Top