Προσφυγή από Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία με δικηγόρο τον Παναγόπουλο

Το χρονικό δυο… προαναγγελθέντων προσφυγών! Μανώλης Παπαστεριανός και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας κατέθεσαν, όπως ουσιαστικά είχαν προαναγγείλει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης, έχοντας δικηγόρο τον Γιώργο Παναγόπουλο.

Όπως ουσιαστικά είχαν προαναγγείλει οι δυο παίκτες, μετά το “ναυάγιο” των επαφών τους με τον Άρη σε ότι αφορά τις παλιές οφειλές, θα έκαναν προσφυγή για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, αλλά κυρίως για να πιέσουν σε μια λύση σχετικά με τις παλιές οφειλές.

Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη έδωσαν τελικά εντολή στον Γιώργο Παναγόπουλο να καταθέσει αυτές τις μέρες προσφυγή, επιλέγοντας ένα χρονικό σημείο όπου ο Άρης είναι στη φάση των διαπραγματεύσεων με την ΕΠΟ και στην τελική ευθεία για το άρθρο 99. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, υπενθυμίζουμε ότι έχει σηκώσει το… λάβαρο κατά του Άρη, προβάλλοντας υπέρμετρο ζήλο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δείχνει να υπερβαίνει τα “εσκαμμένα”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για την υπόθεση του Κώστα Καπετάνου (τον οποίο επίσης εκπροσωπεί), αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν “βγαίνει” στα τηλέφωνα.

To Top