Αναπολεί τον Άρη ο Μενδρινός

Η καριέρα του στον Άρη τελείωσε άδοξα, μια και το όνομά του αναμείχθηκε στην υπόθεση που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Κώστας Μενδρινός επιχειρεί μια νέα αρχή φορώντας τη φανέλα της Παναχαϊκής και δεν κρύβει στις προσωπικές του συζητήσεις ότι θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία αναπολώντας τις στιγμές που έζησε με τον Άρη, έχοντας μάλιστα και Ευρωπαϊκές συμμετοχές…

 

Ο Μενδρινός παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με τον ίδιο και την νέα του ομάδα τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σε εμένα δεν λέει τίποτα ότι η Παναχαϊκή έπαιζε στην Γ’ Εθνική, ήρθαμε εδώ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, και έχουμε θέσει ως στόχο να ανέβει η ομάδα. Αυτό πρέπει να το υλοποιήσουμε και όχι να το λέμε μόνο στα λόγια. Γιατί και ο πρόεδρος μας το λέει και ο προπονητής μας και οι παίκτες, όλοι… στόχος μας είναι να κρίνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να τα κερδίζουμε και να κάνουμε πράξη αυτά που λέμε όλο το καλοκαίρι.

Το ακούω εδώ στην Πάτρα να λένε, «θα ανέβουμε χαλαρά», το ότι είμαστε φαβορί ναι το πιστεύουμε όλοι, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο με το πάθος μας, την αποφασιστικότητά μας, με όλα αυτά που πρέπει να έχει μια ομάδα σαν την Παναχαϊκή που πρέπει να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.

Από εκεί και πέρα στο προσωπικό κομμάτι, φυσικά για μένα είναι μια πρόκληση, θέλω η ομάδα να ανέβει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Α’ Εθνική, και να ανταμείψουμε όλον αυτόν τον κόσμο που περιμένει πως και πώς να δει την ομάδα ψηλά».

 

 

To Top