Φλόγα, διάθεση και παράδοση κόντρα στον Κολοσσό

Ο Άρης αναζητάει στις 4 το απόγευμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο. Δεν θα έχει την συμπαράσταση των φίλων του, γιατί εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του από την περσινή χρονιά και τους μικρούς τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Έχει, όμως, την παράδοση μαζί του, γιατί δεν έχει χάσει ποτέ μέσα στο Παλέ από τους Ροδίτες.

Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Οι φίλαθλοι του Άρη, ωστόσο θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν με κάθε λεπτομέρεια και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από το PRESSARIS, που θα είναι στο Παλέ για να ενημερώσει σωστά και έγκαιρα τους πάντες.

Οι κίτρινοι μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Αλεξάνδρειο και μάλιστα σχετικά εύκολες, με όπλο την άμυνα. Απόδειξη αυτού ότι ο Κολοσσός ποτέ δεν έχει πετύχει περισσότερους από 66 πόντους μέσα στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης μετράει συνολικά επτά νίκες και τρεις ήττες από τον Κολοσσό από τότε που η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται στην Α1.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών και ευελπιστεί οι παίκτες του να δείξουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν κόντρα στον Παναθηναϊκό στη πρεμιέρατ της Α1. Προβληματίζεται από το γεγονός ότι οι “ρούκις” που έχει στην διάθεσή του φορτώνονται εύκολα με φάουλ και εκεί επικεντρώθηκε αρκετά μέσα στην βδομάδα, όπως και στο μαρκάρισμα του Σκότι Χόπσον, που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο του Κολοσσού, παρότι στη πρεμιέρα με τον Πανιώνιο άλλος ήταν ο πρωταγωνιστής (Ρούμπεν Μπόικιν). Ο Κολοσσός δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει διατηρήσει τους Έλληνες από την περσινή χρονιά (Ασημακόπουλος, Τσάμης, Χαρίσης, Πάνος), έχει πάρει καλύτερους ξένους, κέρδισε τον Πανιώνιο και έρχεται στο Παλέ χωρίς να έχει να χάσει τίποτα.

Ο Άρης, όμως, όπως είπε και ο Αλεξανδρής “έχει τη φλόγα και τη διάθεση” για την πρώτη νίκη…

To Top