Αναποφάσιστος ο Φάμπρι για τον “άξονα”

Αναποφάσιστος παραμένει ο Φάμπρι, αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που θα χρησιμοποιήσει στον άξονα ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη. Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός των Πράσινων δοκίμασε τον Ζέκα σε ελεύθερο ρόλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα Καζιγιάμα και Φουρλάνος είχαν… προβάρει την θέση.

Πάντως ο Ισπανός προπονητής φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση του αναφορικά με τους υπόλοιπους παίκτες που θα αγωνιστούν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Ορέστης Καρνέζης παραμένει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Αντρέ Πίντο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Νίκι Κάιπερ θα ντεμπουτάρει στο βασικό σχήμα και θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι απόλυτα έτοιμος και θα παίξει στην δεξιά πλευρά.

Βίκτορ Βιτόλο και Χαμπίμπ Σο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ του Τριφυλλιού, ο Εσπάρθα αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Σισοκό δεξιά και ο Ζέκα έχει προβάδισμα για μια θέση στην μεσαία γραμμή, πίσω από τον προωθημένο Τοτσέ.

Πηγή: novasports.gr

To Top