«Κίτρινος πυρετός», ο κόσμος… ζεσταίνεται για την Κυριακή!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε. Όσο πλησιάζει η ημέρα της δύσκολης «μάχης» ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται από την πλευρά του. Ο «κίτρινος πυρετός» ανεβαίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Χωρίς υπερβολή ο κόσμος έχει αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ήδη αυτό επικρατεί ένας γενικός ξεσηκωμός. Γνωρίζουν όλη τη σημασία της συμπαράστασης του κόσμου, ο οποίος καλείται να βάλει (προς το παρόν…) στην άκρη τις μεγάλες του πικρίες και να δώσει την απαραίτηση ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, στους παίκτες για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους στο χορτάρι του Χαριλάου.

Ένα γήπεδο… «ηφαίστειο» που θα… σπρώξει την ομάδα στην νίκη είναι το ζητούμενο, πάντα με τη δέουσα προσοχή για την αποφυγή των «παγίδων».

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου και ήδη «φεύγουν». Θυμίζουμε, πως, οι τιμές είναι: 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του Αρη μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html..

To Top