Αναρμόδια της… αρμοδιότητάς της η ΕΠΟ για Δώνη!

Η ΕΠΟ μόλις χθες έκανε τροποποιήσεις για να εναρμονιστεί με το νέο καταστατικό της FIFA, το οποίο αφορά και στο αυτοδιοίκητό της και σήμερα δηλώνει αναρμόδια να κρίνει την προσφυγή του Γιώργου Δώνη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ρίχνει το μπαλάκι στην Superleague.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στα πολιτικά δικαστήρια την υπόθεση Δώνη, γεγονός που πλήττει το αυτοδιοίκητο της ομοσπονδίας, η οποία ελαφρά την καρδία αποφάσισε ότι δεν είναι αρμόδια για να… αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι!

Σημειώνουμε δε ότι η ομοσπονδία ήταν αμείλικτη σε άλλες υποθέσεις και είχε απειλήσει με αφανισμό ομάδες που δια των πολιτικών δικαστηρίων έψαχναν να βρουν το δίκιο τους (βλέπε Ολυμπιακός Βόλου κτλ.) και σήμερα ανοίγει ένα παραθυράκι που μπορεί να οδηγήσει σε κυκεώνα.

Κι αυτό γιατί αν δεν πληρώνουν ομάδες εύρωστες σαν τον ΠΑΟΚ τις οφειλές τους, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει με άλλες ομάδες που δεν έχουν στον… ήλιο μοίρα από οικονομικής άποψης!

Η Superleague δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να βγάλει το… φίδι από την τρύπα και η υπόθεση τίθεται πλέον στην διακριτική της ευχέρεια για το αν και πότε θα συγκαλέσει συμβούλιο για να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Μέχρι να ασχοληθεί η λίγκα θα πρέπει να μην έχει προκύψει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου και του πολιτικού, οι αποφάσεις των οποίων εκκρεμούν. Κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολύ… ψωμί ακόμα.

πηγή: sentragoal.gr

 

To Top