ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αναστασιάδης: “Ο γάμος του Κάιζερ έφερε ακόμη πιο κοντά όλη την ομάδα, πρώτα η νίκη και μετά το γλέντι”

Ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού Άρη, Αλέξανδρος Αναστασιάδης μίλησε με αφορμή τον γάμο του Κάιζερ στον οποίο ήταν κουμπάρος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Κάιζερ:

Ο Κάιζερ είναι ένας αιώνιο έφηβος. Είναι μαζί 6 χρόνια με την καλή του. Θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει το επόμενο βήμα και γι’ αυτό τον παντρέψαμε χθες. Στις αρχές της χρονιάς ήταν λίγο πεσμένος γιατί ήταν και μακριά από την οικογένεια του. Πέρυσι τον γνωρίσαμε σαν τον πρώτο μπλόκερ του πρωταθλήματος.

-Για το γλέντι του γάμου :

Το ίδιο είπε και ο ίδιος επειδή το Σάββατο είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν κάναμε γλέντι και είπαμε ότι θα κάνουμε το γλέντι μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο.

-Για τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του:

Ντύθηκε γαμπρός στο γυμναστήριο της ομάδας. Κάποιοι που είναι πιο έμπειροι έδωσαν και τις συμβουλές τους για τον γάμο. Ο Κάιζερ έδωσε και τις ευχές του στους ανύπαντρους. Ο Σλαφτσάκης έχει γίνει κουμπάρος και βοήθησε στο ντύσιμο. Το κλίμα είναι άριστο και τα παιδιά είναι μία παρέα. Αυτό τους έφερε πιο κοντά είμαστε σαν οικογένεια.

-Για το αν η ομάδα έχει ανέβει:

Η ομάδα είχε ένα ψυχολογικό πρόβλημα. Η βοήθεια του κόσμου τους έδωσε ώθηση. Προσπαθούμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω να αποκαλύψω αν έχουμε κάποια έκπληξη για τον Κάιζερ.

-Για την βράβευση:

Θα γίνει η βράβευση στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Όσοι άνοιξαν τον δρόμο για την ομάδα και όλοι έχουν μείνει κοντά στην ομάδα. Θα λανσαριστεί και μία επετειακή φανέλα στην μπουτίκ. Η πληροφόρηση μου είναι ότι θα υπάρχει από το Σάββατο και η τιμή θα είναι 29 ευρώ.

-Για τον έκτο παίκτη, τον κόσμο:

Εννοείται ότι περιμένουμε Σάββατο μεσημέρι την ομάδα να έρθει και στηρίξει την ομάδα μας και να πετύχουμε μία νίκη απέναντι στον Πανιώνιο.

To Top