Αναστασιάδης: “Στόχος να φτάσουμε στην κορυφή, Αρειανάρα μου τα καλύτερα έρχονται”

Ειδική αναφορά έκανε στην πορεία και στις επιτυχίες του κολυμβητικού ο Τάσος Αναστασιάδης, επικεφαλής του τμήματος του Άρη!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μπορεί να έχουν περάσει μόλις τέσσερα καλοκαίρια, αλλά η διαφορά τείνει να φτασει στα όρια του χαωδους..
Πανελλήνιο πρωτάθλημα οπεν 2014-15 7 βαθμοί 23η θέση.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα οπεν 2015-16 37 βαθμοί 11η θέση.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα οπεν 2016-17 51 βαθμοί 9η θέση.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα οπεν 2017-18 110.5 βαθμοί, 6η θέση.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και συνέβαλλαν για την επίτευξη αυτής της αλλαγής. Τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Τάσο Παπαδόπουλο Γιώργο Μαυρίδη Δημήτρη Μυλωση Κατερίνα Μπλιαμου , για την συνεργασία τους και την άοκνη εργασία τους, και φυσικά τους γονείς των αθλητών για την στήριξη και την υποστήριξη τους. Κι από εδώ και πέρα πάμε για το φινάλε.

Με πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο Ελσίνκι ( θωμογλου κιρτσογλου) πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα open water στη Μάλτα (Ζαχαριαδης) τα πανελλήνια πρωτάθληματα σε Βόλο και Θεσσαλονίκη, το πανελλήνιο πρωτάθλημα open water, την Ολυμπιάδα νέων του Μπουένος Άιρες τον Οκτώβριο.. Τη στιγμή που άλλοι ξεκινούν διακοπές, εμείς ακόμα έχουμε πολύ δρόμο και δουλεια. Με μονο σκοπό να φτάσουμε τον Άρη μας στην κορυφή.. ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΆ ΈΡΧΟΝΤΑΙ!”

To Top