Για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Για ένατη διαδοχική χρονιά θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 36χρονος Έλληνας γκαρντ μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ συναντήθηκε με τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για περισσότερες από τρεις ώρες, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν την συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

«Ο ρόλος μου είναι να βοηθάω να έρχονται οι νίκες. Τους ρόλους εντός παρκέ τους καθορίζει ο προπονητής, όχι εγώ. Δεν κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό, γιατί έχουν γραφτεί κι αυτές οι χαζομάρες. Υπάρχουν και κάποιοι κακεντρεχείς που έχουν γράψει πως εγώ αποφασίζω. Θέλω να είμαι εδώ για να βοηθάω. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή, ο παίκτης δεν λέει κάτι. Ο προπονητής βάζει τα θεμέλια, σε συνεργασία με τη διοίκηση για να φτιάξουν την ομάδα που ονειρεύονται» ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Για το πώς σκέφτεται την επόμενη μέρα του: «Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης, το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κάνω πάρα πολλές θυσίες για να έχω το σώμα μου σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που κοιτάζω είναι να είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, δεν πουλάω σταριλίκι. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θέλει να κερδίζει».

To Top