Αναστολή λειτουργίας των “Σπορ του βορρά”

Μια δυσάρεστη είδηση επιφύλαξε η σημερινή μέρα για τον αθλητικό και όχι μόνο Τύπο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η voria.gr:

“Σε «λουκέτο» οδηγείται η εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά»! Το προσωπικό της αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, με ιστορία 35 χρόνων, ενημερώθηκε εντελώς αιφνιδιαστικά να μην πάει σήμερα στη δουλειά, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρία αποφάσισε την αναστολή της έκδοσης αυτής.
Εδώ και αρκετά χρόνια τα «ΣΠΟΡ του Βορρά» αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο κατάφεραν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους χάρη στην προσπάθεια και την καλή θέληση των εργαζομένων τους.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο της αναστολής της έκδοσης, που αφήνει «ξεκρέμαστους» περίπου 20 εργαζομένους.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΜΘ, Βασίλης Κοντογουλίδης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook.
«H πρώτη μέρα του μήνα ήρθε με μια δυσάρεστη είδηση για τον αθλητικό τύπο της Θεσσαλονίκης. Όπως με ενημέρωσαν πριν από λίγο, ανεστάλη η κυκλοφορία της ιστορικής εφημερίδας Σπορ του Βορρά. Θλίψη….», ήταν το σχετικό κείμενο που ανάρτησε”.
To Top