Χωρίς Νέιμικ, δεν προπονήθηκε ο Σίμτσακ, πολύ δύσκολα θα φωνάξει παρών

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως ενημέρωσε το arisbc.gr: “Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί αύριο Τρίτη (2/6, 6:30μ.μ., NS3, διαιτητές Φούφης – Πουρσανίδης, Δεσλής) τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall», για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα.

Πέραν των Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση, εκτός αγώνα θα μείνει ο Άντριου Νέιμικ, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του. Είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς που θα χάσει ο Αμερικανός σέντερ. Πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Βασίλης Σίμτσακ, λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Αμφότεροι οι σέντερ του ΑΡΗ δεν πήραν μέρος στη σημερινή (Δευτέρα 1/6) τελευταία, πριν από την αυριανή αναμέτρηση, προπόνηση.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί ελλιπέστατος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της ομάδας μας από τον τρίτο αγώνα της πρώτης φάσης των πλέι οφ, κόντρα στην ΑΕΚ”.

To Top