Αναστόπουλος στο PRESSARIS: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να γυρίσω…»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο PRESSARIS για την απόφασή του να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Άρη, υπογραμμίζοντας πως θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στους κίτρινους!

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στο PRESSARIS πως «είναι τιμητική η πρόταση για μένα, με τιμάει από όποια πλευρά κι αν το δούμε, αλλά ζύγισα τις καταστάσεις και θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αποδοχή, αλλά και στη διοίκηση».

Ο Αναστόπουλος σε άλλες δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στο sport2310 τόνισε: «Ήταν τιμή για μένα να με καλέσει ο Άρης. Είναι μεγάλη ομάδα.

Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ το κάλεσμα. Στάθμισα όμως την κατάσταση και θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της. Ήρθα και συνάντησα φίλους. Οι παράγοντες μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ηταν εκεί και παιδιά του Super 3. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.

Ποτέ δεν φοβήθηκα στη ζωή μου. Εγώ όμως την περασμένη φορά έφυγα απο τον Άρη μέρα, δεν έφυγα νύχτα. Επίσης πήγα μέρα κι όχι νύχτα. Πέρσι είχα μια καλή πορεία με τον ΟΦΗ κι αυτό είναι θετικό. Τώρα ζύγισα τα πράγματα και αποφάσισα ότι δεν πρέπει να αναλάβω. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε».

To Top