«Όχι» Αναστόπουλου στον Άρη!

Ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη! Ο 54χρονος προπονητής δεν αποδέχτηκε την πρόταση των «κίτρινων» και γνωστοποίησε την απόφασή του στους διοικούντες.

Πριν από λίγη ώρα ο Έλληνας τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέκο Κατσιαούνη και του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην άρνηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Κατσιαούνης άκουσε με προσοχή τα όσα του είπε ο Αναστόπουλος και οι δύο άνδρες έκλεισαν το τηλέφωνο σαν φίλοι…

Όπως είναι γνωστό ο Αναστόπουλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τους κίτρινους. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα, παρουσία των διοικούντων και του 54χρονου προπονητή και ολοκληρώθηκε στις 4.45 μ.μ. Αποχωρώντας ο Αναστόπουλος από το γήπεδο έγινε αντιληπτός από φιλάθλους του Άρη. Τον πλησίασαν αμέσως.

«Κόουτς καλή αρχή…» του ευχήθηκαν και αυτός αρκέστηκε να χαμογελάσει, χωρίς να σχολιάσει περισσότερο ή να πει ο,τιδήποτε. Αποχώρησε συνοδευόμενος από τον Γιάννη Μιχαλήτσο! Είχε επιφυλαχθεί να απαντήσει το βράδυ, όπως και έκανε. Επικοινώνησε λίγο μετά τις 9 με τους ανθρώπους του Άρη και απάντησε αρνητικά.

Από εδώ και πέρα είναι το θέμα τι θα κάνει ο Άρης, ο οποίος ξεκινάει και πάλι την αναζήτηση για να βρει προπονητή.

Το PRESSARIS θα σας ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις των κίτρινων στο θέμα προπονητή.

To Top