ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Δικαιώθηκε ο Καρυπίδης, τώρα ξεκινάει μια καινούργια ιστορία για τον Άρη”

O πρώην προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για τους «κιτρινόμαυρους» και το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow radio…

Για τα όσα συμβαίνουν με την αναδιάρθρωση:

Εδώ όταν γίνεται η προκήρυξη λέει ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει 30 Σεπτεμβρίου και ξεκινάει Νοέμβριο, και όταν ήμουν στον Άρη το ίδιο. Αυτή η προχειρότητα δεν με εκπλήσσει, δυστυχώς με εκπροσωπεί σε όλους τους τομείς. Και στον αθλητισμό και παντού.

Για το αν προλαβαίνει η Κέρκυρα να πάρει την άνοδο: Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει έξι παιχνίδια ακόμη, αν εξαιρέσουμε τον Βόλο που έχει βαθμούς ασφάλειας. Από τους 37 και πάνω όλες οι ομάδες μπορούν να διεκδικήουν την άνοδο τους. Η Κέρκυρα έχει 6 παιχνίδια, τέσσερα με ομάδες που είναι κάτω από την ζώνη και ένα στο τέλος με την Παναχαΐκή. Έχουμε και κάποια ακόμη παιχνίδια με ποιοτικές ομάδες, αλλά είναι όλα ανοιχτά για την δεύτερη θέση.

Για το Άρης-ΟΦΗ: Ο Άρης παρουσίασε μια καλή εικόνα την φετινή χρονιά, και είναι και το φαβορί λόγω έδρας. Ο ΟΦΗ από την άλλη είναι μια ομάδα που μάχεται για την σωτηρία, έχει δυναμική αλλά δυστυχώς δίνει αγώνα ζωής και θανάτου. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης, αλλά δεν μπορείς να χρίσεις νικητή αν δεν παιχτεί ο αγώνας, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Για την σημασία της επιστροφής του Άρη στην Superleague: Ομάδες σαν τον Άρη δίνουν μια άλλη οντότητα, μια άλλη δυναμικότητα και ένα άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να βλέπεις ομάδες που δεν γεμίζουν τα γήπεδα, που δεν έχουν δυναμική. Βλέπεις αγώνες στον Άρη και ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλος νομίζεις ότι είσαι σε τελικό Ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Για το αν του έχει λείψει ο κόσμος του Άρη: Είμαι ένας άνθρωπος που και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής ο κόσμος είναι κριτήριο για εμένα. Όπου έχω πάει με ενδιέφερε να υπάρχει ο κόσμος και μια δυνατή έργα και να κερδίζει η ομάδα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη χαρά μου, να παίζω παιχνίδια σε τέτοιες έδρες.

Για την Ευρώπη: Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης, προλαβαίνει και στην τέταρτη θέση, από αυτόν θα εξαρτηθεί. Σαν εικόνα ο Άρης το αξίζει, αλλά το ταμείο γίνεται στο τέλος, και φυσικά μετράνε οι βαθμοί και όχι οι εικόνες.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: Ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Όλα αυτά τα χρόνια έβαζε χρήματα, η ομάδες δεν χτίζονται με λόγια, αλλά με έσοδα. Και στην Γ’ Εθνική και στην Β’ Εθνική. Κάποιος έβαλε χρήματα. Και αυτός που τα έβαλε έχει όνομα, τον λένε Θόδωρο Καρυπίδη και είναι μια μεγάλη δικαίωση για αυτόν. Προχώρησε πιστά στο πλάνο του και στο πρόγραμμα του και στο τέλος θα δικαιωθεί, και του το εύχομαι και εγώ.

Για το ότι το λέει ενώ έχει φύγει από την ομάδα: Όταν πιστεύεις κάτι και κάποιον το λες δημόσια όταν δεν είσαι στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει να κάνω πολιτική.

Για τις ευχές του για τα 105α γενέθλια του Άρη: Να έχει υγεία σαν σύλλογος. Για εμένα τώρα αρχίζει μια καινούργια ιστορία, εύχομαι η ιστορία που ξεκινάει τώρα να ξεπεράσει την παλιά.

To Top