ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης από Super 3 και μήνυμα: “Καρυπίδη βγάλε τα διαρκείας για τη νέα χρονιά”!

Κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης από Super 3 και μήνυμα: “Καρυπίδη βγάλε τα διαρκείας για τη νέα χρονιά”!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι εκπρόσωποι του Super 3 στην δίωρη εκπομπή που είχαν στο Yellow Radio, αναφέρθηκαν σε πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Έστειλαν μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στον κόσμο του Άρη, προκειμένου να γεμίσει και την Κυριακή το Κλεάνθης Βικελίδης, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και να στηρίξει την ομάδα, στον δρόμο για την Ευρώπη.

Αναφέρθηκαν στην λάσπη και στον πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος, όπως με την μεταγραφολογία, τις ύποπτες διαρροές για το Βέροια-Άρης ή την αδειοδότηση και έστειλαν σαφές μήνυμα σε όλους εκείνους τους εχθρούς του συλλόγου, ότι η κιτρινόμαυρη οικογένεια παραμένει σε εγρήγορση για να τους αντιμετωπίσει!

Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι με το τέλος του πρωταθλήματος, όλος ο Άρης θα πρέπει να είναι στις επάλξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: “Από τώρα χιλιάδες διαρκείας, για να δείξει την δύναμή της η οικογένεια του Άρη… Καρυπίδη, βγάλε με την λήξη του πρωταθλήματος, τα διαρκείας της νέας χρονιάς”!

Τέλος, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στο μπάσκετ, υπενθυμίζοντας ότι από τις αρχές Ιανουαρίου είχαν ζητήσει ως μέλη του Ερασιτέχνη την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης για ενημέρωση σε όλα τα θέματα”.

To Top