ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Καμία συζήτηση, καμία κρούση από κανέναν! Τιμή για μένα ο Άρης, μέγεθος ο Αρβανιτίδης”

Φημολογία για κρούση στον Νίκο Αναστόπουλο (από την πλευρά Αρβανιτίδη) δημιουργήθηκε για τον Άρη, σε περίπτωση που κερδίσει το χρίσμα μετά τη γενική συνέλευση της Δευτέρας.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, πρώτη φορά το ακούω», ήταν η πρώτη αντίδραση του “αλενατόρε” μιλώντας στο novasports.gr και συνέχισε: « Ειλικρινά το λέω, χωρίς να θέλω να κρύψω τίποτα, πως δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν».

Ωστόσο, στο υποθετικό σενάριο που του γινόταν πρόταση ο Αναστόπουλος, είναι ξεκάθαρος: «Δεν το συζητάμε, είναι τιμή να ενδιαφέρεται ένα σωματείο σαν τον Αρη, στον οποίο έχω δουλέψει και έχω ιδιαίτερη σχέση. Σίγουρα θα συζητούσα με την πλευρά του κ. Αρβανιτίδη ο οποίος είναι μέγεθος στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτή είναι μια υποθετική κουβέντα και δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι παραπάνω από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

Οσο για την κατηγορία που θα κληθεί (εάν κληθεί) να δουλέψει ο ‘’Αναστό’’, λέει: « Όταν μιλάμε για τον Αρη δεν υπάρχουν κατηγορίες. Εγώ ήμουν ξανά στον Αρη στη Β’ Εθνική και δεν έχω πρόβλημα να το ξανακάνω!», κατέληξε.

To Top