ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαλανός: “Και δεν ανέβασε τον Άρη και θα πάρει 500.000 ευρώ ο Κάλας;”

Δηλώσεις στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης έκανε ο Γιώργος Γαλανός σχετικά με τη γενική συνέλευση του συλλόγου και την επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την απόσυρσή του από την διεκδίκηση του Άρη: «Αποσύρθηκα αφού αν η ομάδα θα πάει στη Β’ Εθνική θα μιλήσει το χρήμα. Αν γίνει αύξηση μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ  μπορώ να μπω, ειδάλλως δεν έχω τη δύναμη».

Για την αποζημίωση του Άλεξ Κάλας: «Δεν ανέβασε τον Άρη στην Β’ Εθνική ο Κάλας. Ο Άρης ανεβαίνει λόγω των κανονισμών. Την πήρε με τέσσερις βαθμούς πάνω και τα κρίσιμα παιχνίδια εντός και δεν μπόρεσε να την ανεβάσει. Λέει ότι έβαλε μισό εκατομμύριο. Από πού προκύπτει αυτό; Και δεν ανέβασε την ομάδα και θα πάρει 500 χιλιάρικα; Το ποσό που έχει δοθεί είναι 200 με 250 χιλιάδες, βαριά 300, που από αυτά οι 200 χιλιάδες είναι της Nova.  Μακάρι να μας το αποδείξει ότι έβαλε αυτά τα λεφτά».

Για την κατάθεση των παραστατικών: «Φεύγω στο εξωτερικό. Θα τα πάω την Δευτέρα, ούτως ή άλλως, δεν θα γλιτώσω κάτι. Ήδη έδωσα τα πρωτότυπα, παντού τα έχω μοιράσει. Τσάμπα κράζουν. Έχουν συμφέροντα και αποσκοπούν σε κάποια πράγματα γι΄αυτό το κάνουν».

Για τις δηλώσεις Οικονόμου πως αν ο Άρης πάει Β’ Εθνική και έρθει επενδυτής ο Κάλας πρέπει να αποζημιωθεί: «Ο Οικονόμου μπορεί να λέει ότι θέλει. Ο Οικονόμου έβγαλε ότι δεν πλήρωσα κάποια πράγματα, απάντησα και περιμένω τώρα από αυτόν να απαντήσει σε αυτά που του είπα. Αλλά δεν πρόκειται να απαντήσει».

Για το σχήμα Παπακωνσταντίνου και τους Ισπανούς: «Γιατί δέχονται τον Παπακωνσταντίνου και όχι τους Ισπανούς; Ό,τι γουστάρουν κάνουν. Αφού λένε ότι έχουν κοινή γραμμή θα έπρεπε ή να δεχθούν και τους δύο ή κανέναν. Τι κάνουν δηλαδή; Επιλέγουν;»

Για το ποια θεωρεί καλύτερη πρόταση: «Πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμαστεί κι άλλος πλην Καλαϊτζίδη. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε να ανεβάσει την ομάδα από την Γ’ Εθνική στην Β’ θα την ανεβάσει στην Α’;»

Για τις δηλώσεις του Αντώνη Ζαμπέτα πως ο Κάλας είναι ευλογία: «Ο καθένας έχει τις απόψεις του και όλοι κρινόμαστε. Έτσι έλεγαν και πριν αναλάβει. Αφού είναι ευλογία ας του δώσουν και δεύτερη θητεία».

To Top