ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Μας αδίκησε το σκορ, συνεχίζουμε την δουλειά, έχουμε ματς την Τρίτη…”

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας την ικανοποίησή του από την εμφάνιση της ομάδας του: 

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα κομβικό παιχνίδι. Πολύ σημαντικό για εμάς. Με την έννοια ότι ακολουθούν άλλα τέσσερα, τα τρία στο Χαριλάου και το ένα εκτός έδρας. Πετύχαμε μία νίκη, η οποία είναι σημαντική. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Υπομονή να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στο πέλος θα κάνουμε το ταμείο. Είμαι πολύ σίγουρος και αισιόδοξος θα είμαστε εκεί που πρέπει”, τόνισε αρχικά: 

Για το ματς: “Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Το 1-0 είναι φτωχό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δύσκολα θα περάσει αντίπαλος από εδώ. Δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Χαιρόμαστε σήμερα και αύριο το πρωί δουλειά γιατί ακολουθεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσο πιο ψηλά και στο Κύπελλο”.

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος: «Μας έλειπε το γκολ,. Στο πρώτο ημίχρονο, στο πρώτο δεκάλεπτο να σκοράρουμε. Δεν είχαμε ηρεμία αδικαιολόγητα. Αλλά δεν μπορούσαμε να δώσουμε μία σωστή πάσα. Μετράει η νίκη στο τέλος. Με τον Άρη όλες οι ομάδες έχουν ένα καλό. Είδαμε σήμερα τον Κισσαμικό, πολλές προσωπικές μονομαχίες, το ποδόσφαιρο το χαρακτηρίζουν δύο λόγοι. Δύναμη και στημένα. Σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι, αυτό μένει στο τέλος. Και με τον Αιγινιακό παίξαμε καλά, αλλά δεν κερδίσαμε».

Για το αν βοήθησε η διακοπή: «Είχαμε δείξει και στο φιλικό με τη Βέροια ότι μας βοήθησε,. Δουλέψαμε αυτές τις 15 μέρες. Το δείξαμε με τη Βέροια και είχα σήμερα μία συνέχεια με την σημερινή εμφάνιση».

 

To Top