ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντέδρασε (0-1) ο Άρης, “καθάρισε” ο Καπνίδης!

Εμφανώς βελτιωμένος ο Άρης, πέτυχε το πρώτο του “τρίποντο” για φέτος, επικρατώντας με 0-1 του Κισσαμικού στα Χανιά, χάρις σε τέρμα του Αντώνη Καπνίδη στο 51΄, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι στον παντελώς ακίνδυνο Κισσαμικό, ο οποίος δεν κατέγραψε ούτε μία τελική προσπάθεια. Οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν με το… καλησπέρα, με το σουτ του Παυλίδη στο 2΄να περνά αουτ. Μεγάλη ευκαιρία για το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου στο 23΄με το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Νέτο, να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Λαζαρίδη. Ο βραζιλιάνος “σπατάλησε” την καλύτερη ευκαιρία του Άρη για να ανοίξει το σκορ, καθώς στο 36΄πλάσαρε πάνω στον “εξουδετερωμένο” Λαζαρίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 41΄οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ραούλ Μπράβο στη μικρή περιοχή, σε προσπάθεια του Ισπανού να βάλει την προβολή σε κεφαλιά του Ιντζίδη, μετά από κόρνερ του Τάτου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος βλέποντας τον Κισσαμικό να επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, έριξε στο ματς τον Αντώνη Καπνίδη στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε. Ο νεαρός φορ των “κιτρινόμαυρων” πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα στο 51΄μετά από ασίστ του Ίλιτς. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, αναζήτησαν ένα δεύτερο τέρμα, όσο δύσκολο κι αν ήταν, από την στιγμή που ο ρέφερι της αναμέτρησης Κουτσιαύτης, μοίραζε τις κάρτες σαν… στραγάλια. Έξι παίκτες του Άρη “κιτρινίστηκαν” σε όλο το ματς, με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός από τις πολλές διακοπές. Το 0-1, ωστόσο, έμεινε μέχρι τέλους, με τον Άρη να “κλειδώνει” το πρώτο του “τρίποντο” για φέτος.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Σίλβα, Μαρτίνες (65΄Σεληνιωτάκης), Θέος (62΄Μάτζης), Κίκε, Μίλιτς (77΄Βλάχος)

Στον πάγκο: Πολίτης, Νγκουέμ, Σεληνιωτάκης, Κουρέλλας, Τσερκάζος, Βλάχος, Μάτζης,

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου (46΄Καπνίδης), Νέτο, Παυλίδης (57΄Ρόβας), Ίλιτς (77΄Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Ντούνης, Μπαργκάν, Ρόβας, Καπνίδης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττική

To Top