“Ανασύνταξη και βάρος στο πρωτάθλημα”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του Άρη την προσήλωση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Πόση βαρύτητα πρέπει να δώσει στο Κύπελλο ο Άρης; «Στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή με τούς τραυματισμούς νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο  ίσως και να αποδειχτεί εις βάρος του. Ότι και να γίνει στο Κύπελλο δεν θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Πρέπει να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα»

Πόσο δύσκολο είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες να ανταποκριθούν τα νεαρά παιδιά; «Εκτός από την αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμαστε έχουμε και τη ατυχία όπως λέει μία παροιμία: όπου φτωχός και η μοίρα του. Δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, χάνουμε τις ευκαιρίες. Έχουμε τα δοκάρια δεν μας δίνονται πέναλτι. Είναι και η ατυχία και για αυτό νομίζω ότι θέλει πολύ προσοχή στην συνέχεια. Τα παιδιά είναι νεαρά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτέ τις ομάδες τουλάχιστον που θα παλέψουν για τη παραμονή. Αν χάνεις αυτά τα παιχνίδια από πού θα πάρεις βαθμούς;»

Μετά ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε ούτε το μεγάλο μέτωπο ούτε τον λεφτά λόγω 99, ούτε τις μεταγραφικές κινήσεις που μπορούσαμε να κάνουμε. Και δημιουργείτε όλη αυτή η ιστορία από την στιγμή που δεν έχουμε τον μεγαλοεπενδυτή. Δεν ξέρω αν καρποφορήσει το ενδιαφέρον από την Αμερική. Τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά όσον αφορά το 99 και την μισθοδοσία αλλά χρειάζεται μία κίνηση μεγάλη για να μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή διαφορετική. Αλλά πριν το 99 δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Για τον αγώνα με τον Βόλο: «Όλες οι ομάδες μέχρι τώρα που παίξαμε έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και φαίνεται ότι έχουν χτιστεί αρκετά. Ακόμη και οι νεοφώτιστες όπως η Καλλονή, και όσα παιχνίδια που υπολογίζαμε δεν τα πήγαμε καλά. Αυτό σημαίνει ότι είτε το υλικό δεν είναι αρκετά καλό είτε ότι η ψυχολογία και η ένταση που βγαίνει είναι εις βάρος της ομάδας. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Τέλος για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα κοντά σε ότι κατάσταση και να βρίσκεται η ομάδα .Το έδειξε και μέχρι τώρα και θα το δείξει και την Κυριακή».

To Top