Σκόραρε ο Ρομπέρζ στο “Νησί”! (video)

Το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Σάντερλαντ στο «Νησί» πέτυχε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο πρώην παίκτης του Άρη αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Πιτέρμπορο για το Λιγκ Καπ και με κεφαλιά στο 74’ πέτυχε το 2-0 «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τις «μαύρες γάτες» από τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος στόπερ να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και ήδη ακούγονται φήμες μέχρι και για ενδιαφέρον της Τότεναμ!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ δεν λυπήθηκαν τους αντιπάλους τους, με τους «Πολίτες» να διαλύουν με 5-0 την κυπελλούχο της χώρας Γουίγκαν στο «Έτιχαντ» και σκόρερς τους Γιόβετιτς (δις), Τζέκο, Τουρέ και Χέσους Νάβας. Όσον αφορά τα «Σπιρούνια», σάρωσαν με 4-0 την Αστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και πάνε με φόρα στις επόμενες υποχρεώσεις τους. Δύο γκολ ο Ντεφόε, από ένα Παουλίνιο και Τσαντλί για τους Λονδρέζους.

Τέλος, χαλαρά πέρασε από την έδρα της Σουίντον η Τσέλσι, επικρατώντας με 2-0 της ομάδας της πρώτης κατηγορίας, χάρη στα τέρματα των Τόρες και Ραμίρες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-4, Μπέρνλι – Νότιγχαμ 2-1, Χαλ – Χάντερσφιλντ 1-0, Λέστερ – Ντέρμπι 2-1, Μάντσεστερ Σίτι – Γουίγκαν 5-0, Σαουθάμπτον – Μπρίστολ Σίτι 2-0, Σάντερλαντ – Πίτερμπρο 2-0, Σουίντον – Τσέλσι 0-2, Γουότφορντ – Νόριτς 2-3 παρ. (2-2 κ.α.), Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ 3-2, Φούλαμ – Έβερτον 2-1.

Σήμερα: Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, Νιούκασλ – Λιντς, Τρανμίρ – Στόουκ, Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ.



To Top