ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανασύνταξη στη διακοπή για τον Άρη! Έχασε διπλή ευκαιρία, οφείλει να κοιτάξει μόνο μπροστά!

 Ο Άρης την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να “τελειώσει” από νωρίς τον αντίπαλο του και να κοιτάξει με διαφορετική ματιά την συνέχεια των πλέι οφ.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές, ο Άρης έχασε επίσης και την ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ και να βρεθεί στην 3η θέση. Όμως όλα αυτά είναι ιστορία… Στην περίοδο της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, ο Χερμάν Μπούργος και οι συνεργάτες του έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες της ομάδας και να δώσουν το μήνυμα για την ανασύνταξη, ενόψει της συνάντησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια και όλα θα εξαρτηθούν απ’ την απόδοση του Άρη, ο οποίος έχει την ποιότητα και μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, μέσα έξω! Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και τώρα η ομάδα με την ευκαιρία της διακοπής μπορεί να ξεκουραστεί να «καθαρίσει» το μυαλό της και να επιστρέψει πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ έχει να κάνει με έναν αντίπαλο όπου θα έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης με καλή ψυχολογία μετά το θετικό γι αυτόν αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει κερδίσει δυο φορές φέτος τους κιτρινόμαυρους.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης γνωρίζει ότι πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να καθορίσει μόνο τους την τύχη του.

To Top