Ανατροπή στο πόρισμα θανάτου του Αστόρι

Το πόρισμα των ιατροδικαστών “έδειξε” άλλη αιτία θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι απ’ αυτή που είχε εκτιμηθεί αρχικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Corriere della Sera”, ο 31χρονος Ιταλός “έφυγε” στον ύπνο του από ταχυκαρδία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Oι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι ο αρχηγός της Φιορεντίνα απεβίωσε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς, λόγω βραδυκαρδίας. Σχεδόν τρεις μήνες μετά, οι ιατροδικαστές κατέληξαν σε νέο πόρισμα που ανέτρεψε τα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Corriere della Sera”, η αιτία θανάτου ήταν η ταχυκαρδία.

Η ταχυκαρδία εκδηλώνεται όταν υπάρχει δυσλειτουργία στην καρδιά και κατά συνέπεια τα ηλεκτρικά σήματα παράγονται με ταχύτατο ρυθμό. Δεν προκαλεί πάντα συγκεκριμένα συμπτώματα και επιπλοκές

Είναι όμως πιθανό να διαταράξει τη φυσιολογική λειτουργία της. Αν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή κάποιος μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Αστόρι θα μπορούσε να είχε ζήσει. Θυμίζουμε μάλιστα πως λίγη ώρα πριν έπαιζε video games με τον συμπαίκτη του, Σπορτιέλο.

To Top