Αναχωρεί για Βουλγαρία με δύο εκκρεμότητες: FIBA και Πελεκάνος

Ο Άρης αναχωρεί για την Βουλγαρία με δύο εκκρεμότητες. Η πρώτη αφορά την έκδοση δελτίων στους Αμερικανούς παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει. Η δεύτερη αφορά τον Μιχάλη Πελεκάνο. Οι κίτρινοι ευελπιστούν αύριο να μην υπάρχει εκκρεμότητα!

Πληροφορίες που προέρχονται ως επί το πλείστον από την ελληνική ομοσπονδία αναφέρουν ότι στην διάρκεια της ημέρας η FIBA θα έχει πάρει θέση στο αίτημα του Άρη για αναστολή της ποινής του απαγορευτικού μεταγραφών.

Αν αυτή η θέση είναι θετική, τότε οι κίτρινοι αυτόματα θα ενεργοποιήσουν τα συμβόλαια των Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Οράιον Άουτερμπριτζ, οι οποίοι θα… ταξιδεύουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη Βουλγαρία.

Αν είναι αρνητική, τότε οι τρεις Αμερικανοί θα πρέπει να περιμένουν άλλον τρόπο για να αρθεί το απαγορευτικό και αυτός είναι να δεχτεί ο Γάιος Σκορδίλη τον διακανονισμό που του έχει προτείνει η διοίκηση. Στο δεύτερο ενδεχόμενο, δεν υπάρχει σκέψη για να φύγουν αυτοί οι παίκτες και να αποκτηθούν άλλοι από το ελληνικό πρωτάθλημα, των οποίων το letter of clearance είναι στην ΕΟΚ.

Σε ότι αφορά τον Μιχάλη Πελεκάνο, δεν προέκυψε νεότερη εξέλιξη μέσα στο σαββατοκύριακο και ενδεχομένως σήμερα να γίνει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Ο Άρης για να αποκτήσει τον Πελεκάνο θα πρέπει να υπερβεί το αρχικό του μπάτζετ, ειδάλλως θα αναζητήσει πιο φθηνή λύση για την συγκεκριμένη θέση.

 

To Top