Σε αναμονή του Αγκάνθο, ξεκαθαρίζει για επιθετικό

Η διοίκηση του Αρη θα εντείνει από σήμερα τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον σέντερ φορ που λείπει από την ομάδα ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη επιλογή. Ο 31χρονος επιθετικός δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο από τα αποτελέσματα των οποίων θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Επιθυμία του Αγκάνθο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του μακριά από την πατρίδα μετά τη θητεία του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ όμως γνωρίζει ότι η ενδεχόμενη συνεργασία του με τους κίτρινους θα εξαρτηθεί και από άλλα πράγματα. Αυτό δήλωσε, άλλωστε στο PRESSARIS, υπογραμμίζοντας ότι: «Έχω μιλήσει με τον Πουλίδο που παίζει στον Άρη και ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν αλλά και με τον Πορτίγια με τον οποίο επίσης αγωνιστήκαμε μαζί. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο της αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Από κει και πέρα ανάλογα με την εξέλιξη του θέματος Αγκάνθο θα κινηθούν οι κίτρινοι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

To Top