Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άρης κορύφωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (12/1) με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Πριν τη σημερινή προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο από πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά με τον Δημήτρη Πρίφτη να κάνει τις απαραίτητες επισημάνσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 12/1 στο ΣΕΦ για τη 12η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ένταση στη σημερινή (9/1) προπόνηση ήταν μεγάλη, τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του νεαρού Δημήτρη Φλιώνη και δοκίμασε αρκετά συστήματα για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Πριν από την προπόνηση, οι παίκτες του ΑΡΗ είδαν βίντεο με αγώνες του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε τα σημεία που πρέπει να προσέξουν στον αγώνα της Δευτέρας.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (10/1) στις 4μ.μ. Την Κυριακή 11/1 η ομάδα θα κάνει ακόμα μία προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα”.

To Top