ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβάζει στροφές για το ντέρμπι, όλη η ενέργεια του Άρη για την επιστροφή στις νίκες

Ο Άρης ανεβάζει από σήμερα στροφές για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έμεινε πίσω, τα όσα εξωαγωνιστικά έχουν δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Χερμάν Μπούργος μένουν στην άκρη και η επιχείρηση-νίκη είναι στο μυαλό όλων. Μια νίκη που έχει αξία και βαθμολογική και ψυχολογική, ώστε να επιστρέψει ο Άρης με καθαρό μυαλό στον δρόμο των φετινών του υποχρεώσεων.

Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που δίνουν όλοι μέσα στην ομάδα. Γνωρίζουν ότι ο Άρης είναι μαθημένος στα… δύσκολα και καλείται τώρα να βγάλει αντίδραση επιστρέφοντας στις επιτυχίες με μια σημαντική νίκη.

Η σημερινή προπόνηση είναι το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο, όπου αναμένεται να δοκιμαστούν επί… χόρτου κάποιες από τις σκέψεις που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης αναστρέφοντας την κατάσταση.

Χθες, ο Τόλης Τερζής είχε τετ α τετ με πολλούς παίκτες, κυρίως τους καινούργιους για να τους βάλει στο κλίμα του ντέρμπι, με τις ιδιαιτερότητες που έχει και να τους εξηγήσει τι θέλει την Κυριακή από αυτούς. Στις προθέσεις του είναι να συνεχίσει τα τετ α τετ και σήμερα με όλους τους παίκτες στην λογική ότι η ομάδα αγωνιστικά έχει την προσοχή της μόνο στο ντέρμπι της Κυριακής.

To Top