Η Άρσεναλ έκανε το “5 στα 5” – Ασταμάτητος και ο Χάαλαντ με τη Σίτι

Άρσεναλ και Χάαλαντ… το βιολί τους. Οι «κανονιέρηδες» εξακολουθούν να μην έχουν καμία απώλεια από την έναρξη της περιόδου (η μοναδική ομάδα) και με το 5 στα 5 που έκαναν (2-1 την Άστον Βίλα) παραμένουν στο ρετιρέ της Premier League, ενώ η «ερωτική σχέση» του στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι με τα δίχτυα παραμένει αναλλοίωτη και στα γήπεδα της Αγγλίας!

Η Άστον Βίλα έβαλε δύσκολα στην Άρσεναλ, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του Αρτέτα βρήκε τον τρόπο να «απαντήσει» γρήγορα στο γκολ της ισοφάρισης που πέτυχαν οι «χωριάτες» και να επικρατήσει με 2-1, φτάνοντας στην 5η συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα ματς από την έναρξη της περιόδου.

Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Ντούγκλας Λουίζ (μπήκε στο 73΄) ισοφάρισε προσωρινά για την Άστον Βίλα, αλλά οι Λονδρέζοι απάντησαν άμεσα με τον Μαρτινέλι (77΄) και πήραν το «τρίποντο».

Απίστευτα πράγματα κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο ξεκίνημα του στην Premier League. Ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το χατ τρικ επί της Κρίσταλ Πάλας πριν από τέσσερις ημέρες (27/08), πέτυχε σε δεύτερη σερί αγωνιστική άλλα τρία γκολ, αυτή την φορά επί της Νότιγχαμ, οδηγώντας τους «Πολίτες» σε άνετη επικράτηση στο «Ετιχαντ» με 6-0 επί της Φόρεστ που δεν μπορούσε να «φρενάρει» τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ιδιαίτερα το Νορβηγό φορ, ο οποίος σκοράρει.. κατά ριπάς, καθώς βρήκε δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και για 9η από την έναρξη της περιόδου (δε σκόραρε στο 4-0 επί της Μπόρνμουθ την 2η αγωνιστική).

Σήμερα χρειάστηκε 26 λεπτά για να «καθαρίσει» το ματς για λογαριασμό της Σίτι, η οποία έφτασε τις 4 νίκες σε 5 παιχνίδια (έχει μία ισοπαλία με την Νιουκάστλ εκτός έδρας), ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη το νεαρό Αργεντινό επιθετικό, Χουλιαν Αλβαρες, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα!

To Top