ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβάζουν ρυθμούς Κόκε-Παυλίδης, ακολούθησε μέρος του προγράμματος ο Γεωργιάδης

Μερική… επιστροφή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις προπονήσεις, καθώς σήμερα ένα γκρουπ παικτών, προπονήθηκε, κυρίως όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής με την Καβάλα. Ανεβάζουν ρυθμούς οι τραυματίες. Αναλυτικά η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (31/01, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Γεωργιάδης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος, ενώ και ο Σέρχιο Κόκε με τον Μπάμπη Παυλίδη ανεβάζουν ρυθμό (αμφότεροι ξεκίνησαν τρέξιμο).

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα απουσιάσει και πάλι ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης (θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία μέρα της ποινής του).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

To Top