ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υποκλίθηκε και ο Ομπράντοβιτς στον κόσμο του Άρη και το Παλέ: “Ατμόσφαιρα από τις καλύτερες στην Ευρώπη!”

Ήταν η σειρά του Σάσα Ομπράντοβιτς να μιλήσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο Αλεξάνδρειο, χαρακτηρίζοντας την μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη!

Ο τεχνικός της Άλμπα τόνισε πως “κάθε διαφορά εδώ μέσα δεν είναι… αρκετή! Ο Άρης είναι τελείως διαφορετική ομάδα όταν παίζει στην έδρα του σε σχέση με τα εκτός έδρας, μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ακούς τη μπάλα να χτυπάει και μπορώ να θυμηθώ τα παλιότερα χρόνια, με τους… τρελούς οπαδούς να δημιουργούν ατμόσφαιρα από τις καλύτερες στην Ευρώπη! Το να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και το μυαλό σου είναι εύκολο να το λες πριν το παιχνίδι, όμως όταν ξεκινάει όλα αυτά τα κριτήρια καταρρίπτονται!”.

Ρωτήθηκε τι είπε στους παίκτες του για να τους προετοιμάσει για αύριο και απάντησε: “Και πέρσι προσπάθησα να τους προετοιμάσω για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν τα κατάφερα… Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να μην αφήσεις τον θόρυβο από τις κερκίδες να σε επηρεάσει ή αποφάσεις διαιτητών ή κάποιες προκλήσεις που μπορεί να είναι και μέρος του παιχνιδιού. Έχουμε προσθέσει τον Λόουερι που είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι…”.

To Top