ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανησυχία για Χάκετ, «κοιτάζει» για παίκτη ο Ολυμπιακός

Ο Ντάνιελ Χάκετ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να φοβούνται πως έχει υποστεί σοβαρότερη ζημιά από την αρχική εκτίμηση, κάτι που φέρνει στο προσκήνιο προσθήκη παίκτη.

Το σοκ με τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν ήταν μεγάλο, καθώς ο Ιταλοαμερικανός άσος σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπίσθιων μηριαίων, ωστόσο μπορεί το σοκ να γίνει ακόμα μεγαλύτερο για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό!

Ο Χάκετ θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (13/12), με τους ανθρώπους των πρωταθλητών να προβληματίζονται και να ανησυχούν έντονα για τα αποτελέσματά τους, αφού υπάρχουν φόβοι πως η ζημιά είναι ακόμα μεγαλύτερη, άρα και το διάστημα απουσίας, που αρχικά υπολογίστηκε στο έτσι κι αλλιώς σημαντικό διάστημα των δύο μηνών!

Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κριθεί και το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη στη θέση του Χάκετ, καθώς αν το δίμηνο αυξηθεί σημαντικά, τότε το κενό θα είναι ακόμα πιο δυσαναπλήρωτο και η ανάγκη για προσθήκη κάτι παραπάνω από βέβαιη!

To Top