Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα (video)

Ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη της τετραπλής δολοφονίας της οικογένειας στην Ανδραβίδα έχει εξαπολύσει η Αστυνομία. Οι αρχές έχουν «κλειδώσει» από χθες στον βασικό ύποπτο, στο σπίτι του οποίου έγινε έρευνα και βρέθηκαν όπλα.

Ακόμα περισσότερο φως σχετικά με την ώρα και τις συνθήκες που δολοφονήθηκαν ο 32χρονος άνδρας, η 28χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας ενός και δύο ετών, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει σήμερα. Οι τέσσερις σοροί παρέμειναν στο σπίτι που έγινε η στυγερή τετραπλή δολοφονία μέχρι χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι ένας 57χρονος τον οποίοι περιγράφουν οι κάτοικοι ως ιδιαίτερα μοναχικό τύπο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ως άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές. Που απέφευγε τους συμπολίτες του, αρκετοί εκ των οποίων τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του. Φέρεται μάλιστα ο ίδιος να είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι για τα ενοίκια, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνουν ότι «μας είχε ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο». Ακόμα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει από το σπίτι μια ώρα αρχύτερα.

Οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά. Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι στην έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι του βασικού υπόπτου, βρέθηκαν όπλα τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

«Είχε ένα όπλο, στο οποίο τοποθετούσε σιγαστήρα και σκότωνε σκυλιά» είπε στο protothema.gr, κάτοικος Ανδραβίδας για τον 57χρονο, βασικό ύποπτο της τετραπλής δολοφονίας.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κλήθηκαν από την Ασφάλεια για καταθέσεις, η μητέρα του ιδιοκτήτη, η οποία έμενε στο επάνω όροφο, αλλά και ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου αγοριού που αντίκρισε την οικογένεια του νεκρή, ο οποίος έφθασε χθες στην περιοχή ερχόμενος από την Αθήνα, όπου και κατοικεί, προκειμένου να πάρει μαζί το γιο του στην πρωτεύουσα…

To Top